171104 Svalan Barid (Barnföreställning) FRI ENTRÈ!

Svalan Barid med Kristina Issa & Aida Jabarri som en del i Musikulinarisk Rundtur i GAMLESTAN med barn! Musikföreställning om musikens magiska krafter, om att få nya vänner och hjälpa någon som är i nöd.
Kristina Issa är en mycket lovande ung artist, lyssna här: https://youtu.be/iCqOZgcBnuo

Du behöver inte resa till ett annat land i flygplan för att se världen. Under tre år har Lena Torquato Lidén och ÖGAT utvecklat en rundtur som tar dig till föreningar i Gamlestaden. Barn har alltid varit välkomna, men denna gång fokuserar vi på små människor och far till den italienska föreningen Casa Degli Italiani. Vi smakar på det italienska köket, ser en magisk föreställning och kanske klär oss i våra ruskigaste kostymer. (Halloween)

Mer om föreställningen: Svalan Barid är på väg hem från en lång resa. När fågeln börjar närma sig hemmet märker den att skogen inte är sig lik. Svalan är trött och hungrig så den stannar upp på vägen men hör något långt borta, en vag gnisslande och ledsam melodi. Barid stannar upp och upptäcker ett skadat instrument, svalan stannar om upp och lyssnar på instrumentets vädjan om hjälp. Här börjar Barids resa till att hjälpa instrumentet bli friskt igen med musikens magiska kraft.

”Solen har stigit upp ur havet, den lyser snart upp himmel och mark.
Barid tittar sig ut, höjer vingarna mot himlen och lyfter med en spark.”

Av och med:
Kristina Issa – sång, harpa https://g.co/kgs/ivv5ag
Aida Jabarri – sång, piano https://g.co/kgs/EMzJnc

Arr: ÖGAT och Planeta Festival
Start: kl.15.00
Scen: Casa Degli Italiani – Gamlestadsvägen 1, 415 05 Göteborg
Pris: FRI ENTRÉ
Från 3 år.