18/1 Punkpoesi och enhörningsvisor

Välkommen till en musikalisk och poetisk performace kväl i 3 Akter.

1 Akten : SJÖNÖTENS ÅTERKLANG
Från mörker till ljus. Skiftningarnas tid. OKK rör sig i mellanrummet mellan fiktion och verklighet. De utforskar den rituella formen genom divergent process, skapar nya mönster. Med Sjönöten som betraktare bjuds även ni in till att dela ord och mening.

Linda Elmgren-Warberg har en bakgrund som gycklare, eldartist och mingelfigur. Arbetar idag inom trädgård men med ett brinnande intresse för gränsöverskridande konst. Linda gillar att utmana, överraska, iklä sig nya karaktärer och besöka nya världar.

Emma-Wilhelmina Lilljegren Bäcklund är utbildad slöjd, bild och medialärare och figurerar i olika konstsammanhang med uttryck inom bildkonst, scenkonst, hantverk och pedagogik. Wilhelmina återkommer ofta till att vilja pressa förväntade ramar, spränga gränser och utforskandet av det fiktiva och subtila i tillvaron.

2 Akten :LOUISE & HENKE + Per Ottosson
Punkpoesi, musikexperiment och inslag av performance. Louise & Henke är en Göteborgsduo som rört och upprört sin publik i fem års tid. Samhällskritik tar lika stor plats som navelskåderi. Den här kvällen samarbetar de med sitarspealren Per Ottosson.
https://www.facebook.com/louiseandhenke/

3 Akten : ELSA & THE UNICORNS + Karzan Perdawidi
Elsa har sedan tonåren skrivit låtar och dikter och har spelat från och till sedan ca 2014 i Göteborg i samarbete med andra musiker. Nu samarbetar hon med Karzan Perdawidi på saz vilket ger en mellanöstern känsla till kommande album
”visor får små och stora männoskodjur. ”
Musiken är barnslig , poetisk, ny och gammal på samma gång, i den får du möta en katt, en hund, en räv, människors huvudsniglar adhd ,kärlelsdrömmar och enhörning drömmar såklart!
https://www.facebook.com/Elsa.TheUnicorns/

Inträde: 50 spänn! (Poeter & musiker behöver också äta.)